Modellens brystmål er 97 cm. Hun bærer den 3. størrelse med et færdigt brystmål på 102 cm.


Vil du gøre mig kunsten efter?

Helle, der står bag Mumilumi Knit, var på teststrikkerholdet da Saxon Slipover skulles testes i sommers. Hun valgte at strikke den i sit eget håndfarvede økø merinould og silkemohair og resultatet blev så flot. Hendes garn var helt nyt for mig dengang, men jeg så blev inspireret af hendes version at jeg måtte strikke endnu end slipover til mig selv!

Den grønne model på billederne er min trejde Saxon Slipover og jeg har strikket den i fv. Aquarius (merinould) og fv. Shell (silkmohair).

Jeg elsker håndfarvet garn men jeg oplever ofte at de flotte keltiske snoninger som jeg jo også elsker forsvinder lidt især hvis der er meget farvespil i garnet. Men denne kombi fungerer rigtig fint 🙂

Nu hvor Helle og jeg har lavet et samarbejde om strikkekits, så kan du også strikke en Saxon Slipover i hendes luksus garn!

Kittet består af garn og en lækker opskriftshæfte, og det kan købes i flere farvevarianter hos Mumilumi. Opskriften følger med gratis i prisen og en digital (pdf) kopi af opskriften kan sendes på e-mail hvis ønsket. Den digitale opskrift sendes af Twisted Knitwear.

Twisted Knitwear X Mumilumi Knit

Samarbejdet mellem Twisted Knitwear og Mumlumi Knit er opstået af en fælles passion for lækre strikdetaljer og luksus garn.

Designet er udtænkt og udviklet af Karen fra Twisted Knitwear og garnet er håndfarvet i Hellerup hjemme hos Helle fra Mumilumi Knit.

Saxon Slipover –  Om modellen

Saxon Slipover er en model, der går til hoften med et klassisk fit, der er designet til at have ca. 5-10 cm i bevægelsesrum i forhold til dit brystmål. Slipoveren har en afrundet hals og plads nok i ærmegabet til at have en tynd skjorte eller t-shirt på indenunder. 

Opskriften indeholder 11 størrelser der passer til et brystmål fra 82-152 cm.

Opskriften indeholder også instruktioner til 3 valgfrie ændringer i forhold til længden, dybden på ærmegabet og dybden på halsudskæringen foran.

Og en lille men vigtig detalje – overgangen fra glatstrik på ryggen til omvendt glatstrik på forestykket gøre at slipoveren får en fantastisk pasform der følger kroppens facon!